6 ליקרים על בסיס וויסקי שאתם צריכים להכיר

מומחי הוויסקי הרציניים בדרך כלל פחות “את האף “מתחברים” לליקרים מתוקים. 6 ליקרים על בסיס וויסקי שאתם צריכים להכיר

מומחי הוויסקי הרציניים בדרך כלל פחות “את האף “מתחברים” לליקרים מתוקים, ומסיבה טובה: רבים עשויים עם ניחוח דגנים ניטראלית (חשבו על וודקה) ועמוסים בטעמים מלאכותיים ובצבעי מאכל ניאון. אבל בימים אלה, מזקקים מכובדים יוצרים ליקרים יצירתיים ובעלי טעם באמצעות ויסקי מיושן משלהם. אם אתה במצב רוח לפינוק מפנק, אתה כבר לא צריך להסתכן בלעג. ליקרים על בסיב וויסקי אלה מציעים סיפוק מתוק עם טעמים טבעיים ואלכוהול מיושן, ומבטיחים שהוויסקי שלך יישאר בטוח.

פירות: ליקר סטרומה מאלט וויסקי – 35%, 35 דולר

תערובת של טעמי פירות ווויסקי סינגל מאלט ממזקקת Pulteney של סקוטלנד, מעדן סירופ זה שומר על עמוד שדרה של אופי שמנוני מה”מאלט הימי”. שמו בא מאי ליד חוף קאית’נס המחוספס ופירושו “אי בזרם” בנורדית.

טעמים כמו: טפי מי מלח בטעם הדר

נסה את זה: עם חלק שווה של Old Pulteney בן 12 וכמה קורות של כתום ביטר

קרם: ליקר מגנום – 17%, 28 דולר

ליקרים שמנת הם בעיקר מחוז הוויסקי האירי, אבל מגנום עשוי עם סינגל מאלט ממזקקת BenRiach של ספייסייד ובטעם שוקולד, טופי וקרמל. השתמשו מחדש בבקבוק בהשראת פחית החלב עבור טודי מוכן למסלול.

טעמים כמו: קרמלים רכים מצופים בשוקולד

נסה את זה: במקום אייריש קרים ל”קפה סקוטי” או למזוג מעל גלידת וניל

דבש: וויסקי דבש Queen Bee —35%, 18$/375 מ”ל.

כדי ליצור את הליקר הזה, זיקוק נהר המיסיסיפי באיווה מרתיח ומסנן דבש ממקור מקומי לפני שהוא מתערבב עם הבורבון שלו בקודי רואד. לאחר תקופת נישואים של יומיים, הנוזל מסונן לבהירות.

טעמים כמו: ממתק חלת דבש

נסה את זה: מעל קרח עם ענף נענע או ערבב לתוך התה שלך

סוכר חום: Heritage Distiller Co. Brown Sugar Bourbon —30%, 30$

על ידי מיזוג הבורבון מתוצרת הבית שלהם עם סוכר חום וקינמון, Heritage מייצר סם מנחם מושלם במשקאות חמים וקרים כאחד. כאשר הטמפרטורה באמת צוללת, החליפו ל-Brown Sugar Bourbon 103 בעל הוכחה גבוהה יותר.

טעמים כמו: עוגת קפה

נסה זאת:

מעורבב עם ד”ר פפר

מייפל: Sortilège —30%, $20/375 מ”ל

וויסקי שיפון קנדי ​​משתלב עם סירופ מייפל קוויבקי מהשורה הראשונה, המוערך בזכות הבהירות שלו, בליקר הנקי והמתוק הזה. השם “Sortilège” מתורגם ל”הלחש” ומתייחס לתקופת האביב המוקדמת שבה מתחיל לזרום מוהל עץ האדר.

טעמים כמו: פלפלג’קים של דיינר

נסו את זה: כבסיס למימוזה או מעורבב עם בירת חיטה כמו Ommegang Witte

ספייס: Charleston Distilling Co. Tolerance -36%, $32

תערובת זו של תירס, חיטה ושיפון דרום קרוליינה מזוקקת ל-188 הוכחות בערך. ג’ינג’ר ושבבי קינמון טריים נמחכים במשך ארבעה עד חמישה שבועות לפני הוספת סירופ קינמון פשוט, מיץ ג’ינג’ר ומולסה כדי ליצור ליקר חריף ואדמתי.

טעמים כמו: עוגיות ג’ינג’ר-מולסה

נסו את זה: בציפוי בירה ג’ינג’ר או סיידר קשה, או כממתיק בדגם מיושן עם שיפון קלהון של המזקקה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Scroll to Top