איך להכין קוקטייל וויסקי קולה בטעם מטורף בקלות

איך להכין קוקטייל וויסקי קולה הטובים ביותר, הלא הם בורבון וקולה! השתמש בכל סוג של וויסקי או בורבון לקוקטייל הקל האולטימטיבי.

מחפש את קוקטייל הוויסקי הכי קל … אי פעם? כי זה זה. וויסקי וקולה , הלא הוא בורבון וקולה! וריאציה זו על הרום והקולה הפופולריים עשויה להיות אפילו טובה יותר מהמקור. תווים של וניל ועץ אלון בוויסקי מוסיפים בדיוק את הגוון הנכון והגימור הפיקנטי לקולה המתוקה והקרמלית. משקה זה לוקח רק 2 דקות למזוג לכוס: אבל יש כמה טריקים כדי להפוך אותו למושלם. הנה איך להכין את הוויסקי והקולה הטובים ביותר : עקוב אחר המתכון והטיפים האלה, והוא טעים יותר מסך חלקיו.

איך להכין קוקטייל וויסקי קולה בטעם מטורף בקלות

איך מכינים את הוויסקי והקולה הטובים ביותר

הוויסקי והקולה הוא וריאציה על הרום והקולה , שהיא בעצמה וריאציה על הקובה ליברה . קוקטייל קל זה של רום, קולה וליים נולד בקובה בתחילת שנות ה-1900, והוא התפשט במהירות לאמריקה. התיעוד הראשון של ערבוב וויסקי עם קולה היה 1907, אז זה משקה עם היסטוריה!

בטח, אתה יכול להכין וויסקי וקולה או בורבון וקולה על ידי מזיגה של כל כמויות שתרצה של וויסקי וקולה. אבל לגרסה הטובה ביותר של המשקה הזה… יש לנו כמה טיפים.

מערבבים את היחס הנכון של וויסקי וקולה

טיפ 1 להכנת המתכון הטוב ביותר של ג’ק וקולה: השתמש ביחס הנכון! לעתים קרובות מסעדות מערבבות גרסה של המשקה הזה שכבדה מדי על הקולה. השתמש ביחס הנכון כדי לקבל בדיוק את שילוב הטעמים הנכון. יחס ג’ק וקולה הוא:

  • 2 אונקיות וויסקי או בורבון עד 4 אונקיות קולה =
  • 1 חלק וויסקי ל-2 חלקים קולה

הקוקטיילים הקלים ביותר הם אלה שהמרכיבים הם בדיוק בשם: וזה לא מאכזב! כמה מהקוקטיילים האיקוניים ביותר הם רק שני מרכיבים, כמו חמוציות וודקה וג’ין וטוניק . הבורבון והקולה משלבים את מיטב הוויסקי והקולה כדי להשלים זה את זה בצורה מושלמת.

הוסף הדרים!

רוב מתכוני וויסקי וקולה או בורבון וקולה אינם דורשים לימון או ליים. אבל אנחנו מגלים שמשקאות עם קולה נהנים מקצת הדרים! החומציות מהלימון חותכת את המתיקות של הקולה.

סוחטים פנימה את המיץ מהלימון לפני שמוסיפים אותו למשקה, וזה הופך את הטעם להרבה יותר מעניין! אתה יכול גם להשתמש בליים לאפקט דומה, מה שהופך אותו לדומה לקובה ליברה .

הוויסקי או הבורבון הטובים ביותר לוויסקי וקולה

הדבר הגדול בוויסקי וקולה הוא שאתה יכול להשתמש ממש בכל וויסקי. לקוקה קולה יש טעם כל כך חזק שהוא מתגבר בקלות על האלכוהול. ככל שהאלכוהול טוב יותר, כך המשקה טוב יותר! כדי להכין וויסקי וקולה נהדרים באמת, הנה כמה סוגי וויסקי וברבון שאנחנו ממליצים עליהם:

  • בולייט בורבון
  • קראון רויאל (וויסקי קנדי)
  • וויסקי סקוטי של דיוארס
  • מייקרס מארק

הוסף קרח צלול למשיכה ויזואלית

כל הטיפים האלה יכינו וויסקי וקולה נהדרים באמת. אם אתה באמת רוצה לעשות הכל, הנה מה לעשות: להכין קרח צלול! קרח צלול הוא קרח בסגנון אומן שהוא צלול, במקום מעונן כמו קרח רגיל. זה גורם למשקה שלך להיראות כאילו קיבלת אותו בבר מפואר! אתה יכול לחתוך את הקרח הצלול לגושים גדולים או צורות אורגניות מהודרות.

וריאציות וויסקי/בורבון וקולה

יש כל כך הרבה דרכים לשלב קוקטייל קל עם קולה! אם אתה פראייר לשילוב הקל הזה (שאנחנו), הנה עוד כמה רעיונות להוסיף לארסנל שלך. אתה יכול להשתמש באותו יחס וויסקי וקולה מלמעלה, אלא אם כן צוין. אלה רעיונות נהדרים למשקאות טעימים אך זולים ! הנה כמה וריאציות:

  • רום  לרום  וקולה
  • ג’ק דניאלס  עבור ג’ק וקולה
  • יין אדום  לקלימוצו  (השתמש בחלקים שווים של  יין וקולה)
  • ג’ין  עבור ג’ין וקולה
  • טקילה לטקילה וקולה
  • וודקה  לוודקה וקולה
  • קראון רויאל  לכתר וקולה
  • הנסי  עבור הנסי וקולה (השתמש ב-1.5 אונקיות הנסי עד 4 אונקיות קולה)

הוויסקי והקולה הטובים ביותר

  • זמן הכנה: 2 דקות
  • זמן הכנה: 0 דקות
  • תפוקה: משקה 1 ל 1

הנה איך להכין את הוויסקי והקולה הטובים ביותר, הלא הם בורבון וקולה! השתמש בכל סוג של וויסקי או בורבון לקוקטייל הקל האולטימטיבי. 

רכיבים

1x2x3x

  • 2 אונקיות ( ¼ כוס ) כל סוג של וויסקי, כולל בורבון
  • 4 אונקיות ( ½ כוס ) קולה
  • 1 פרוסת לימון או פרוסת ליים, ועוד לקישוט

מצב בישול מנע מהמסך שלך להחשיך

הוראות

  1. מוסיפים לכוס את הוויסקי או הבורבון והקרח ומערבבים לאיחוד.
  2. למעלה עם הקולה. סוחטים פנימה את המיץ מפריזת הלימון או הליים ומגישים. מקשטים בפרזי לימון או ליים נוספים או בגלגלים. 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Scroll to Top